RO RU

Liposucție – Dr. Anatolie Taran

Прочее Chișinău, Chișinău mun. 2 месяцев нвзвд

Описание

Combinarea unui aparat modern de liposucție și tehnologiei de coagulare cu Argon Plasma poate garanta rezultatele excepționale în chirurgia estetică.
Anume ele sunt vitale pentru chirurgul ce operează, fiind greu de obținut cu alte alternative disponibile pe piață. Utilizarea combinată a tehnologiei moderne de lipoaspirație în Chișinău, liposculptură și a coagulării cu Argon Plasma are avantaje remarcabile precum o remodelare tridimensională a zonei tratate.
Plasma cu argon are un efect selectiv asupra colagenului țesutului subcutanat. Plasma denaturează fibroblastele și stimulează neocolageneza. Nu sunt afectate vasele sau nervii.
În mâinile unui chirurg plastician priceput, combinația dintre tehnologiile moderne de aspirație și Argon Plasma aduce avantaje unice. Aceasta permite tratarea eficientă a zonelor dificile ale corpului, cum ar fi brațele și picioarele, care suferă o contracție slabă a țesuturilor în timpul procedurilor standard de liposucție.
Cea mai bună opțiune pentru astfel de operații plastice este colaborarea cu Prof. Dr. Anatolie Taran, Chirurg Plastician – expert în chirurgie plastică și estetică în cadrul clinicii estetice din Chișinău Terramed.
Dacă vrei să obții corpul dorit, atunci acționează!
Nu uita, frumusețea ta e doar în mâinile tale.
Pentru programarea unei consultații, contactează-ne la 022 202 373 sau 079 432 776.
https://anatolietaran.com/servicii/liposuctie

Комментарии

Никаких комментариев пока нет
Добавить новый комментарий
Договорная
Новый
Продам

Chișinău, Chișinău mun.

5 просмотры 0 комментарии ID #1558

О продавце

Anatolie Taran
Anatolie Taran 0.0 Оцените этого пользователя 2 месяцев нвзвд
QR CODE
Anatolie Taran
Зарегистрированный 2 месяцев нвзвд