RO RU

Descoperiți gama de mobilă de bucătărie de la Confort - confortul și eleganța în casa dvs.!

Что-то еще Chișinău, Chișinău mun. 4 дней назад

Описание

Căutați o masă extensibilă pentru bucătărie sau mobilă de bucătărie modernă și rafinată? Confort vă aduce o colecție impresionantă, care transformă bucătăria dvs. într-un spațiu funcțional și estetic:

-Masă extensibilă pentru bucătărie: Alegeți dintr-o varietate de modele și dimensiuni de mese extensibile pentru a adapta mobilierul dvs. în funcție de nevoile dvs. de spațiu și numărul de invitați. Oferim opțiuni de design clasic și contemporan pentru a se potrivi oricărui gust.
-Seturi de mobilă de bucătărie: Colecția noastră de mobilier de bucătărie vă impresionează cu soluții inteligente de stocare, finisaje elegante și materiale de cea mai înaltă calitate. Reorganizați și îmbunătățiți funcționalitatea bucătăriei dvs. cu mobilă noastră de bucătărie.
La Confort aveți parte de mobilă în rate doar cu buletinul: vă oferim posibilitatea de a achiziționa mobilă dorită în rate convenabile, doar cu buletinul. Facem achiziționarea mobilierului ușoară și accesibilă pentru toată lumea. Confort vă invită să explorați gama noastră diversă de mobilier pentru bucătărie și să descoperiți oferte exclusive la adresa: str. Mesager 19, Chișinău.

Cu peste 25 de ani de experiență în industria mobilierului, Confort vă garantează calitate și comoditate de neegalat. Echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să faceți alegerea perfectă pentru casa dvs.!
https://confort.md/ro/mobila-pentru-bucatarie

Комментарии

Никаких комментариев пока нет
Добавить новый комментарий
Договорная
Новый
Продам

Chișinău, Chișinău mun. Chisinau, Str.Mesager, 19

23 просмотры 0 комментарии ID #2004

О продавце

bratu alex
bratu alex 0.0 Оцените этого пользователя 3 месяцев нвзвд
QR CODE
bratu alex
Зарегистрированный 3 месяцев нвзвд